Er du klar over hvor vont ordene dine gjør?

''Fat ass''

''Du ser ikke ut''

''Ingen liker deg''

'' Jævla hore''

'' Du ser ut som et malingspann''

''Du er stygg''

''Du kunne vært fin, men du er altfor lubben''

''Hvorfor er du i live?''

''Bryr meg ikke om du dør''

'' Jævla bimbo''

'' Jævla Emo''

'' Du er feit, slank deg''

''Beinrangel''

'' Spis litt mindre, du er feit''

'' Flatbrysta''

Er du klar over hvor vondt det egentlig gjør når du sier sånt? Er du klar over hvor mange folk som sliter og har det utrolig tungt på grunn av de stygge ordene som folk som deg sier? Er du klar over hvor mange som har det ille nok fra før av? Er du klar over at du er med på å ødelegge liv? Er du klar over at de ordene du sier kanskje er grunnet til at noen kutter seg eller bruker andre metoder av selvskading? Er DU klar over at de ordene du sier kanskje er de ordene som er det som får begeret til å renne over hos en som er suicidal?  Vet du at det du sier kanskje er en av grunnene til at noen gråter seg i søvn hver natt?
Du vet ikke hvordan denne/ disse personen(e) har det hverken hjemme eller med seg selv. Du vet ikke hvordan de ser på seg selv. Du ser bare det de velger å vise deg. 
Ikke prøv deg med den populære ''Jeg bare tulla'' eller '' var bare en spøk'' Det er SÅ ikke sant, det er bare en måte å prøve å stikke av ifra skyldfølelsen du får. Tenk før du skriver noe på sosiale mediaer, baksnakker eller sier noe høyt. Tenk deg om, mer enn en eller to ganger.  Tenk om det var deg. Tenk om det var du som fikk høre dette vær dag.
Håper du ble noen tanker rikere. 

4 kommentarer

Gine :3

02.02.2014 kl.00:19

Det er så sant som det kan bli, tror egentlig ikke folk tenker noe over hvor mye ordene de sier betyr! skulle ønske flere forsto det! <3

Kjempe bra innlegg <3 du forstår virkelig hva ordene kan bety!

Det er kjempe godt å se at noen forstår hva det vil si å kalle andre folk ting eller si ting til folk, noen av de som sier slike ting tenker over det etter på og ser at de kanskje ikke skulle sagt det og får dårlig samvittighet, og det er ikke så lett å rette opp i det en har sagt... men om en tenker seg om litt før en slipper ut slike kommentarer slipper en den skyldfølelsen. <3

02.02.2014 kl.07:13

det e jo ikke du skjøl som har skrevvet det her.

kristinestjernaa

02.02.2014 kl.11:47

Anonym: jo? Kem du mener det sku vært liksom?:)

turte00.blogg.no

03.02.2014 kl.12:49

Bra skrevet .

Skriv en ny kommentar

hits